Hoge kwaliteit

Hoogwaardig vakmanschap gedreven door passie

Hoe begon het

Het begon een jaar geleden met het maken van een containerombouw voor mijn broertje. Ik kreeg hier zoveel positieve reacties op en ook vragen van mensen of ik iets voor hen kon maken.

Snel groeiend

Al gauw was ik voor meer mensen aan de slag met het maken van een ombouw of een tuinbank. Het resultaat werd op internet gezet en van het een kwam het ander. Het werk groeide en al snel was de werkplaats te klein.

88wood

Over 88wood webshop

Als meubelmaker ben ik ook trots op het creëren van duurzame, kwalitatief hoogwaardige meubels die jarenlang meegaan. Ik ben toegewijd aan het gebruik van milieuvriendelijke materialen en het maken van meubels die aan de hoogste normen voldoen.

Als meubelmaker ben ik gepassioneerd over het werken met hout en het maken van prachtige, functionele meubels. Ik hou van de uitdaging van het nemen van een stuk hout en het omzetten in iets moois en nuttigs.

In mijn werkplaats ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn vaardigheden te verbeteren en nieuwe technieken te leren. Ik hou ervan om te experimenteren met verschillende stijlen en designs, en ik ben altijd bereid om nieuwe uitdagingen aan te gaan.